Veilig, pijnloos en permanent.

Uitleg behandeling

UITGEBREIDE VOORDELEN LASER

VRIJWEL PIJNLOOS

De behandeling is vrijwel pijnloos, het geeft een lichte sensatie. Dit is dus minder pijnlijk dan ontharen door middel van waxen.
ALLE HUIDTINTEN EN HAARTYPEN
Effectieve resultaten voor lichte of donkere huid en grof of fijn haar.
BEWEZEN VEILIG
Ook voor een donkere huid.
SNELHEID
Behandelingen zijn supersnel, zelfs voor grote oppervlakken zoals de benen of rug.
GEEN HERSTELTIJD
U kunt snel terug alle activiteiten oppakken zoals sporten,..
PERFECT VOOR ELK DEEL VAN HET LICHAAM
Met inbegrip van gevoelige of moeilijk te bereiken plaatsen zoals de oren, neus en bikinilijn. Met onze precise handle kun je zelfs werken op iedere holte.
Werkwijze laserontharing
Laserontharing maakt gebruik van het lichaamseigen melanine dat in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haar tot aan het haarzakje. De Hitte van deze intense lichtbundel wordt door de melanine naar de haarwortel getransporteerd. Hierdoor wordt de haarwortel vernietigd. Een speciale koeltip zorgt ervoor dat de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd worden tegen de hitte van de laser. En dit koelsysteem zorgt voor een verdoving van de huid, waardoor je de warmte niet sterk ervaart. Dit zorgt voor een pijnloze ontharing.
Door de verminderde pijn en de hoge effectiviteit genieten steeds meer mensen van de laserbehandeling!
Bovendien zorgt ontharing met deze laser al na 3 à 5 behandelingen ervoor dat tachtig tot negentig procent van de behandelde haren definitief weg zijn! Op niet hormonale plaatsen kun je zelfs 95% van de haren verwijderen.
Na verschillende behandelingen kies je voor een een tot tweejaarlijks onderhoudssessie.

HUISREGELS / VOORBEREIDING LASERONTHARING.

Scheer je minstens -  1 dag/max 2 dagen - op voorhand.

Dit is zeer belangrijk. Helaas hebben wij geen tijd om dit voor jullie te doen. Indien dit niet gebeurd is , kan de behandeling niet doorgaan en zijn we verplicht een vergoeding aan te rekenen in functie van de geplande behandeling.

Kom naturel, d.w.z. geen bodylotion, geen zelfbruiner, geen make-up, geen deo .....

Neem geen pijnstilling op voorhand.

Smeer geen verdovingscrème.

Zorg voor een goede hygiëne.

Draag gemakkelijke kledijIS HET VEILIG?

Laserapparatuur mag enkel bediend worden door daarvoor opgeleide professionals. En voldoen aan de allerhoogste eisen betreffende patiëntveiligheid. De premium diodelaser heeft het hoogste kwaliteitslabel en is medisch gekeurd door de TUV.

IS HET DEFINITIEF?
Omdat haargroei cyclisch verloopt en een laserbehandeling enkel effectief is tijdens de anagene fase, kan per behandeling gemiddeld 10 tot 25% van de haarfollikels vernietigd worden. Doorgaans zijn 3 - 5 lasersessies vereist om het gewenste resultaat te verkrijgen.
HOE VERLOOPT EEN CONSULTATIE ?
Na een analyse van het huidoppervlak dat u wenst te behandelen, maken wij een schatting van de hoeveelheid consultaties die u nodig hebt. Gemiddeld zijn dit dus 3-5 sessies voor een goed resultaat.
Indien u medicatie neemt vermeld dit steeds vooraf aan uw ons.
Er kan ook een test worden gaan op een oppervlakte van 4 vierkante cm.

Hoe lang duurt de totale behandeling?
Een laserbehandeling gebeurt doorgaans in 3-5 sessies met intervallen van enkele weken. ( 4-6 weken) De diodelaser werkt in op de pigmentatie in de haren en is daarom het meest efficiënt tijdens de anagene groeifase van de haartjes. Haren die in de overgangs- en rustfase zitten, zijn tijdelijk niet vatbaar voor de laserbehandeling omdat ze geen pigment bevatten. Het is daarom belangrijk om 3-5 keer dezelfde lichaamszone te behandelen. In sommige gevallen treedt een kleine hergroei ( meestal na 3-4 sessies)  op, vaak met lichtere en fijnere haartjes. Deze haartjes worden geviseerd in de laatste 3 sessies. Een jaarlijkse onderhoudssessie is hiervoor meestal voldoende.

Moet ik me nadien nooit meer ontharen?
Het lasertoestel vernietigd de haarwortelcellen in het haarzakje, zodat er nadien geen haartje meer kan groeien. Het licht van de laser is het meest effectief op donkere/ dikke haren, daar deze veel melanine (pigment) bevatten. Permanent ontharen betekent niet dat “alle”haren op uw lichaam weg zijn, maar wel dat uw beharing drastisch vermindert en velen haarzakjes volledig verdwijnen.

Komt elk huidtype in aanmerking?
Om de behandeling met succes te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat de huid zo bleek mogelijk is. Daarom wordt de behandeling meestal uitgevoerd tijdens de herfst, winter en lente. Donkere huidtypes en een gebruinde huid zijn moeilijker te behandelen, hierdoor zetten we de energy van de laser lager waardoor de sessies iets langer zullen duren.
Copyright © 2024 WBW-Design.  All Rights Reserved